Diensten – Industriële gietvloeren voor (parkeer)garages

Slijtvaste gietvloer voor (parkeer)garages

Industriële egalisaties voor (parkeer)garages worden toegepast in de renovatie en nieuwbouw. Een parkeergaragevloer wordt vaak zwaar belast door voertuigen, gereedschappen en installaties. Onze sneldrogende, naadloze gietvloeren voor garages zijn vloeistofdicht, hebben een hoge slijtvastheid en gaan jarenlang mee. Daarnaast vormen deze vlakke en dunne vloeroplossingen een uitstekende basis voor een coating in elke gewenste kleur. Door de minimale laagdikte van onze slijtvaste gietvloeren voor parkeergarages ontstaan geen problemen met bestaande aansluitingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer voor uw (parkeer)garage? 

Uitgelichte projecten

Een kwalitatieve gietvloer voor uw parkeergarage

Ega-Floor-Tec werkt enkel met gietvloermortels en egalines van hoge en gecertificeerde kwaliteit. Onze leveranciers zijn Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Samen met onze leverancier zorgen wij voor minimale onderbreking van de parkeerfaciliteit en complete ondersteuning van uw vloerproject. Het resultaat? Een slijtvaste, vlakke parkeergaragevloer die al na circa 24 uur af te coaten is in iedere gewenste kleur. Kortom, voor een snelle, kwalitatieve vloeroplossing voor uw vloer parkeergarage bent u bij Ega-Floor-Tec aan het juiste adres!

Gietvloeren voor parkeergarages – elke gewenste uitstraling mogelijk

Onze kwalitatieve gietvloermortels kunnen op bijna iedere ondergrond aangebracht worden. De cementgebonden gietvloer is al na één dag af te werken met een coating of tegels. U heeft keuze uit vele verschillende kleuren en belijningen, waardoor elke gewenste uitstraling mogelijk is. Verder is het uiteraard belangrijk dat de gietvloer in uw garage praktisch en veilig is. Wij zorgen voor een strakke en naadloze vloer, waardoor deze 100% vochtdicht is. Wanneer gewenst kunnen wij uw parkeergaragevloer uiteraard ook voorzien van heldere markeringen en wegbewijzering.

Waarom een parkeergaragevloer van Ega-Floor-Tec een investering in de toekomst is

Een parkeergaragevloer heeft het nogal zwaar te verduren. De vloer wordt namelijk blootgesteld aan verschillende zware belastingen. Het is dan ook belangrijk dat de vloer van een parkeergarage voldoet aan specifieke eisen. De vloer dient bestand te zijn tegen o.a.;

 • Zware voertuigen
 • Bijtende vloeistoffen
 • Slijtage

Verder is het ook belangrijk dat u met uw parkeergaragevloer een duidelijke wegbewijzering biedt aan de bezoekers, zodat auto’s in goede banen worden geleid. Ook is het mogelijk om de parkeergaragevloer geluiddempend te maken. Dit draagt, samen met de mogelijkheid om een lichte vloer te kiezen, bij aan de gebruikservaring van uw bezoekers. Want niemand wordt blij van parkeren in een donkere, kille en galmende betondoos. Dit is allemaal mogelijk bij ons. Met een vloer van Ega-Floor-Tec onderscheidt u zich van uw concurrenten en biedt u een veilige en vertrouwde ervaring aan uw bezoekers. Bovendien staan onze vloeren garant voor een uitstekende duurzaamheid. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur. Een kwalitatieve, professioneel gelegde parkeergaragevloer is dus een investering in de toekomst.

De voordelen van een parkeergaragevloer van Ega-Floor-Tec

Onze parkeergaragevloeren worden gemaakt met kwalitatieve gietvloermortels. Met gemak kunnen we deze vloeren op vrijwel iedere ondergrond aanbrengen. Bovendien kan al na 24 uur worden begonnen met de afwerking. Door de speciale coating zijn onze parkeergaragevloeren vlak en slijtvast, en kan de coating in iedere gewenste kleur worden aangebracht. Door de minimale laagdikte krijgt u geen problemen met eventuele aansluitingen op de vloer. Hieronder de voordelen nog eens op een rij;
 • Na 24 uur af te werken
 • Na 48 uur weer belastbaar – Minimale bedrijfshinder
 • Vlak en slijtvast – Lange levensduur
 • Vloeistofdicht – Beschermt tegen (bijtende) vloeistoffen
 • Naadloos – Onderhoudsvriendelijk
 • Coating in iedere gewenste kleur
 • Minimale laagdikte – Geen problemen met strakke aansluitingen
 • Mogelijkheid tot markeringen/belijningen en bewegwijzering
Buiten de voordelen van onze kwalitatieve parkeergaragevloeren, heeft u ook het voordeel dat wij u volledig ondersteunen in uw bedrijfsvloerproject. Zo zorgen we samen voor een soepel verloop.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over onze cement gietvloeren of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Download brochure

Vul hieronder je gegevens in om de brochure te bekijken.

Hiermee geef je EGAFLOORTEC toestemming je gegevens voor interne doeleinden te gebruiken