Cementgebonden bedrijfsvloeren

Een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec is zeer geschikt als bedrijfsvloer voor kantoren, winkels en bedrijfshallen. De vloer is zeer sterk, slijtvast en vloeistofdicht. Daarnaast heeft het gietmortel een minimale laagdikte, waardoor de beschikbare ruimte maximaal kan worden benut. Ega-Floor-Tec heeft al vele bedrijfsruimte vloeren succesvol geplaatst. Met onze self-supporting egalinetruck kunnen we op iedere locatie een super vlakke bedrijfsvloer realiseren.

Voordelen gietvloer als bedrijfsvloer

  • Na 24 uur af te werken
  • Minimale bedrijfshinder
  • Vlak en slijtvast
  • Maximaal rendement per m2

Self-supporting egalinetruck

Ega-floor-Tec is gespecialiseerd in het aanbrengen van cementgebonden gietvloeren. We werken met Europa’s meest geavanceerde self-supporting egalinetruck. De truck heeft een eigen stroom- en watervoorziening en kan ruim 2.000 m2 egaline per dag verpompen.

Slijtvaste bedrijfsruimte vloeren

Onze kwalitatieve gietvloeren kunnen wel tegen een stootje en zullen dan ook lang meegaan, ook wanneer deze intensief wordt gebruik als bedrijfsvloer. De gietvloermortels die wij voor onze slijtvaste vloeren gebruiken kunnen op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. En door de minimale laagdikte kan er een maximaal rendement per vierkante meter worden behaald. We hebben samen met onze leveranciers al vele bedrijfsruimte vloeren mogen plaatsen. Samen zorgen we voor een soepel verloop van uw bedrijfsvloerproject.

Minimale hinder bij plaatsen bedrijfsvloeren

Een gietvloer van Ega-Floor-Tec kan al na 24 uur afgewerkt worden met bijvoorbeeld een impregneer of coating. Na 48 uur is de vloer weer volledig belastbaar. Zo ervaart u minimale bedrijfshinder bij het plaatsen van een nieuwe bedrijfsvloer. Bij bedrijfsruimte vloeren is het daarnaast belangrijk dat deze vloeistofdicht en eenvoudig te onderhouden zijn. Een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec is naadloos, slijtvast en makkelijk schoon te houden. Verder heeft u keuze uit verschillende soorten en kleuren afwerkingen, waardoor iedere gewenste uitstraling mogelijk is.

Dé specialist in bedrijfsvloeren van hoge kwaliteit

Ega-Floor-Tec is specialist op het gebied van snelle en kwalitatieve vloeroplossingen voor bedrijven. We kijken naar de huidige omstandigheden en vertalen dit door naar de ideale vloer voor uw bedrijfspand. Met onze self-supporting egalinetruck kunnen we zonder problemen op iedere locatie slijtvaste bedrijfsruimte vloeren plaatsen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over onze cementgebonden gietvloeren of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Contactformulier