Cementgebonden Bedrijfsvloeren

Een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec is zeer geschikt als bedrijfsvloer voor kantoren, winkels en bedrijfshallen. De vloer is zeer sterk, slijtvast en vloeistofdicht. Daarnaast heeft het gietmortel een minimale laagdikte, waardoor de beschikbare ruimte maximaal kan worden benut. Ega-Floor-Tec heeft al vele bedrijfsruimte vloeren succesvol geplaatst. Met onze self-supporting egalinetruck kunnen we op iedere locatie een super vlakke bedrijfsvloer realiseren.

Self-supporting egalinetruck

Ega-floor-Tec is gespecialiseerd in het aanbrengen van cementgebonden gietvloeren. We werken met Europa’s meest geavanceerde self-supporting egalinetruck. De truck heeft een eigen stroom- en watervoorziening en kan ruim 2.000 m2 egaline per dag verpompen.
EgaFloorTec

Slijtvaste bedrijfsruimte vloeren

Onze kwalitatieve gietvloeren kunnen wel tegen een stootje en zullen dan ook lang meegaan, ook wanneer deze intensief wordt gebruik als bedrijfsvloer. De gietvloermortels die wij voor onze slijtvaste vloeren gebruiken kunnen op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. En door de minimale laagdikte kan er een maximaal rendement per vierkante meter worden behaald. We hebben samen met onze leveranciers al vele bedrijfsruimte vloeren mogen plaatsen. Samen zorgen we voor een soepel verloop van uw bedrijfsvloerproject.

Minimale hinder bij plaatsen bedrijfsvloeren

Een gietvloer van Ega-Floor-Tec kan al na 24 uur afgewerkt worden met bijvoorbeeld een impregneer of coating. Na 48 uur is de vloer weer volledig belastbaar. Zo ervaart u minimale bedrijfshinder bij het plaatsen van een nieuwe bedrijfsvloer. Bij bedrijfsruimte vloeren is het daarnaast belangrijk dat deze vloeistofdicht en eenvoudig te onderhouden zijn. Een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec is naadloos, slijtvast en makkelijk schoon te houden. Verder heeft u keuze uit verschillende soorten en kleuren afwerkingen, waardoor iedere gewenste uitstraling mogelijk is.

Dé specialist in bedrijfsvloeren van hoge kwaliteit

Ega-Floor-Tec is specialist op het gebied van snelle en kwalitatieve vloeroplossingen voor bedrijven. We kijken naar de huidige omstandigheden en vertalen dit door naar de ideale vloer voor uw bedrijfspand. Met onze self-supporting egalinetruck kunnen we zonder problemen op iedere locatie slijtvaste bedrijfsruimte vloeren plaatsen.

Bedrijfsvloer renoveren

Een cementgebonden gietvloer kan worden aangebracht op een bestaande vloer met een dikte van 2 tot 20 mm. Deze vloersoort is dus ideaal in situaties waarin de bestaande vloer wordt gerenoveerd of geëgaliseerd. In tegenstelling tot een betonvloer is een cementgebonden gietvloer al vanaf enkele centimeters te leggen. Bovendien kunnen deze vloeren naadloos worden gelegd over bestaande (tegel)vloeren. Het fijne voor veel bedrijven is dat na 48 uur de vloer weer gebruiksklaar is. Dit resulteert in minimale bedrijfshinder. Andere vloeren hebben vaak veel meer tijd nodig voordat deze weer gebruiksklaar zijn. Hierdoor vormt een cement gietvloer een ideale bedrijfsvloer.

Cementgebonden gietvloer - toepassingen en voorbeelden

Het is niet voor niets dat er bij veel bedrijfsvloeren gekozen wordt voor cementgebonden gietvloer. In een bedrijf waar wordt gewerkt met machines en andere vet en olie vragende gereedschappen is een naadloze bedrijfsvloer essentieel. De vloer moet namelijk bestand zijn tegen oliën en vetten die gespild kunnen worden. Ook moet de vloer bestand zijn tegen chemische stoffen. Verder is het ook niet onbelangrijk om het gewicht van grote machines en voertuigen gemakkelijk te kunnen dragen. Een cement gietvloer voldoet aan al deze eisen.

Bij toepasbare situaties kan gedacht worden aan een autogarage, waarbij monteurs auto’s repareren. In dit geval is het belangrijk dat de vloer bestand is tegen vloeistoffen en chemicaliën. Ditzelfde geldt ook voor garagebedrijven met een banden- en/of uitlaatservice, of een keuringsstation. Ook kan worden gedacht aan bedrijfsvloeren van ondernemingen die aan bepaalde eisen moeten voldoen. Denk hierbij aan bepaalde productiebedrijven die zich bezig houden met meubels of waar zware goederen worden gerepareerd. Een cementgebonden gietvloer is in deze en vergelijkbare situaties een perfecte keuze als kwalitatieve bedrijfsvloer.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over onze cement gietvloeren of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Download brochure

Vul hieronder je gegevens in om de brochure te bekijken.

Hiermee geef je EGAFLOORTEC toestemming je gegevens voor interne doeleinden te gebruiken