Onze diensten

Oplossingen voor snelle vloerrenovaties

Vloeroplossingen voor bedrijven en particulieren

Ega-Floor-Tec is dé specialist op het gebied van snelle vloeroplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. We kijken naar de huidige omstandigheden en vertalen veiligheid en functionaliteit door naar de ideale vloer voor uw bedrijf of woning. Kwaliteit en duurzaamheid zijn hierbij uiteraard belangrijke vereisten. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van cementgebonden gietvloeren. Deze vloeren zijn slijtvast, super vlak en al na 24 uur af te werken. Een cementgebonden gietvloer is dan ook uitermate geschikt voor o.a. productiebedrijven, (parkeer)garages, bedrijfshallen en winkels. Bekijk al onze diensten hieronder.

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Ega-Floor-Tec gietvloeren voor industriele productiebedrijven

Industriële gietvloeren productiebedrijven

Industriële egalisaties worden toegepast op uitgesleten, niet-vlakke en verregende vloeren die aan zwaar verkeer worden blootgesteld.

Lees meer
Ega-Floor-Tec gietvloeren voor (parkeer)garages en garagebedrijven.

Industriële gietvloeren voor (parkeer)garages

Industriële egalisaties voor (parkeer)garages worden toegepast in de renovatie en nieuwbouw.

Lees meer
Ega-Floor-Tec gietvloeren voor bedrijfshallen

Industriële gietvloeren voor bedrijfshallen

Industriële egalisaties realiseren super vlakke vloeren waardoor uw vloer geschikt is voor optimale logistieke dienstverlening.

Lees meer
Ega-Floor-Tec gietvloeren voor winkels

Gietvloeren voor winkels

Het renoveren van winkels is een aparte discipline. Elke dag dat een winkel gesloten is kost omzet, marge, klanten en brengt dus de continuïteit in gevaar.

Lees meer
Ega-Floor-Tec renovatie van woning- en utiliteitsbouw

Renovatie van woning- en utiliteitsbouw

Vezel versterkte egalisaties en gietvloeren worden vaak toegepast op houten ondergronden en slechte steenachtige ondergronden.

Lees meer

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over onze cementgebonden gietvloeren of industriële egalisaties? Download dan onze brochure.

Download brochure
Van 100m2 tot 8000m2

De Ega-Floor-Tec Egalinetruck

Ega-floor-tec is gespecialiseerd in het aanbrengen van cementgebonden gietvloeren en werkt met Europa's meest geavanceerde self supporting Egalinetruck. Met onze Egalinetruck kunnen wij ruim 2.000 m2 egaline per dag verpompen. Met een eigen stroom- en watervoorziening is onze Egalinetruck self supported, zodat wij op iedere locatie een supervlakke gietvloer kunnen aanbrengen.

Informeer naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over industriële egalisatie en cementgebonden gietvloeren of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Contactformulier