Gietvloeren voor winkels

Sneldrogende gietvloeren voor winkels

Het plaatsen van een (nieuwe) gietvloer in een winkel is een aparte discipline. Elke dag dat een winkel gesloten is kost dit omzet, wat de continuïteit in gevaar kan brengen. Een snelle verbouwing is daarom geen wens, maar noodzaak. Door de korte verwerkingstijd en droogtijd zijn onze cementgebonden gietvloeren meestal al na één dag te betegelen of af te werken. De mortels die wij toepassen kunnen op bijna elke ondergrond worden aangebracht. Voor een snelle en kwalitatieve vloerrenovatie voor uw winkel of supermarkt bent u daarom bij Ega-Floor-Tec aan het juiste adres!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een snel én goed afgewerkte gietvloer voor uw winkel?

Voordelen
  • Zeer snel af te werken met bijvoorbeeld tegels.
  • Grote oppervlaktes en diverse laagdikte in een arbeidsgang.
  • Logistiek minimale hinder.
Techniek
  • Kwaliteit CT-C30-F7 (basis laag).
  • Af te coaten na circa 24 uur.
  • Laagdikte van 6-30 millimeter.

Uitgelichte projecten

Ega-Floor-Tec mocht de Bijenkorf in Utrecht voorzien van een nieuw, super vlakke gietvloer. Snelheid, vakkundigheid en duurzaamheid spelen bij winkelvloeren een belangrijke rol. Door de korte verwerkings- en droogtijd was de kwalitatieve gietvloer al binnen één dag af te werken.

Bekijk dit project

Voor een grote landelijke winkelketen worden er door Ega-Floor-Tec diverse snelle vloerrenovaties gerealiseerd. Het gegoten vloeroppervlak is al na 4 uur beloopbaar en is in de middag al volledig geëgaliseerd. De volgende dag kan er begonnen worden met de afwerking.

Bekijk dit project

Ega-Floor-Tec heeft voor diverse supermarkten in Nederland en België gietvloer renovaties uitgevoerd. Door de snelle droogtijd kan de vloer al de volgende dag betegeld of verder afgewerkt worden. De mortels die wij toepassen kunnen op bijna iedere ondergrond worden aangebracht.

Bekijk dit project

Voordelen van een cementgebonden gietvloer voor uw winkel

Eén van de belangrijkste voordelen van een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec is dat deze snel te plaatsen én af te werken is. Hierdoor zal u logistiek minimale hinder ondervinden van de vloerrenovatie. Onze mortels kunnen op bijna iedere ondergrond aangebracht worden. Verder is dit type vloer op verschillende manieren af te werken, waardoor iedere gewenste uitstraling mogelijk is. Ook bent u met een cementgebonden gietvloer verzekerd van een kwalitatieve, duurzame winkelvloer. De gietvloer is zeer vlak, naadloos en 100% vochtdicht. Een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec gaat járenlang mee, ook bij intensief gebruik.

Winkelvloer van hoge kwaliteit

Onze cementgebonden gietvloeren worden met behulp van onze eigen egalinetruck machinaal en arbo-vriendelijk verpompt. Op deze manier wordt een constante kwaliteit verkregen. Ega-Floor-Tec gebruikt gietvloermortels die worden vervaardigd in de meest hightech mortelfabrieken van Europa. De mortels van leveranciers Beamix, Schönox en Coba kunnen op bijna iedere ondergrond worden aangebracht en zijn van superieure kwaliteit. We werken al jarenlang samen met deze leveranciers en samen hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over industriële egalisatie en cementgebonden gietvloeren voor winkels of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Contactformulier