Voor diverse supermarkten (a.o. Albert Heijn –  Vomar HaarlemDeka marktJumbo etc.) in Nederland en België heeft Ega-Floor-Tec een aantal gietvloer renovaties uitgevoerd. Door de snelle droogtijd van de mortel, die al na 4 uur beloopbaar is, kan er de volgende dag al betegeld worden en of verdere afwerking op de cementgebonden gietvloer plaats vinden. De Beamix mortels die Ega-Floor-Tec toepast bij vloerrenovaties kunnen worden aangebracht op bijna elke ondergrond.

Ega-Floor-Tec heeft een ruime ervaring met gietvloer renovaties voor supermarkten in Nederland, België en Luxemburg. Snelheid, vakkundigheid en duurzaamheid spelen hierbij een grote rol. Door de korte verwerkingstijd en droogtijd zijn de vloeren meestal al na één dag te betegelen of af te werken. Kortom voor een snelle vloerrenovatie voor uw winkel of supermarkt bent u bij Ega-Floor-Tec aan het juiste adres.

De cementgebonden gietdekvloer wordt d.m.v. onze eigen egalinetruck.nl machinaal en arbovriendelijk verpompt. Hiermee wordt een constante kwaliteit van het materiaal verkregen.

Informatie over gietvloer renovatie voor supermarkten?

Wilt u meer weten over gietvloer renovaties voor supermarkten, of wilt u een offerte aanvragen?
Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Leveranciers van Ega-Floor-Tec

Ega-Floor-Tec gebruikt voor alle vloer renovaties van betonvloeren/gietvloeren de gietvloermortels en egalines van zowel Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meest hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa. Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en certificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloerproject. Door jarenlange samenwerking hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Ega-Floor-Tec voor een vloeiend verloop van uw vloerproject!

 

 

naadloze_gietvloeren_garage_specialist

Snelle gietvloer renovatie voor supermarkten.