In het compleet vernieuwde Thialf in Heerenveen heeft Ega-Floor-Tec een super vlakke naadloze gietvloer aangebracht. De oude vloer is vervangen door een nieuwe duurzame en hoogwaardige bedrijfsvloer. De cementgebonden gietvloer werd met behulp van onze eigen egalinetruck machinaal en arbovriendelijk verpompt tot op 10 cm (!) van de gietplek. Hiermee wordt een constante kwaliteit van het materiaal verkregen.

Ega-Floor-Tec heeft een ruime ervaring in het aanbrengen van cementgebonden industriële gietvloeren voor diverse toepassingen zoals bedrijfshallen, sporthallen en garages in Nederland, België en Luxemburg. Door de korte verwerkingstijd en droogtijd zijn de vloeren meestal al na één dag af te werken.

Kortom voor een snelle super vlakke vloerrenovatie voor bedrijfshallen, sporthallen en garages bent u bij Ega-Floor-Tec aan het juiste adres.

Informatie over cementgebonden industriële gietvloer?

Wilt u meer weten over cementgebonden industriële gietvloeren, of wilt u een offerte aanvragen?
Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Leveranciers van Ega-Floor-Tec

Ega-Floor-Tec gebruikt voor alle vloer renovaties van betonvloeren/gietvloeren de gietvloermortels en egalines van zowel Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meest hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa. Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en certificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloerproject. Door jarenlange samenwerking hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Ega-Floor-Tec voor een vloeiend verloop van uw vloerproject!