Ega-Floor-Tec heeft een industriële egalisatie toegepast bij Tchai in Ridderkerk . De oude beschadigde vloer werd gerenoveerd en voorzien van een hoogwaardige super vlakke naadloze vloer die al na 48 uur volledig belastbaar is met heftruck verkeer. De kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Ega-Floor-Tec cementgebonden vloeren bewijzen zich al jaren in de praktijk.

Voor vrijwel elke situatie kan een industriële gietvloer in het werk worden toegepast. De kwaliteit en betrouwbaarheid van Ega-Floor-Tec  cementgebonden industriële egalisaties hebben zich al jaren in de praktijk bewezen.

Informatie over industriële egalisatie van uw bedrijfsvloer?

Wilt u meer weten over dekvloer renovaties, of wilt u een offerte aanvragen?
Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Leveranciers van Ega-Floor-Tec

Ega-Floor-Tec gebruikt voor alle vloer renovaties van betonvloeren/gietvloeren de gietvloermortels en egalines van zowel Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meest hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa. Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en certificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloerproject. Door jarenlange samenwerking hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Ega-Floor-Tec voor een vloeiend verloop van uw vloerproject!