Ega-Floor-Tec heeft het rijksmonument Hof van Heeckerenin Zutphen voorzien van een nieuwe gietdekvloer. Dit stadspaleis is gelegen aan het ’s-Gravenhof in het historische hart van Zutphen. De oude beschadigde cementgebonden vloer is gerenoveerd en voorzien van een super vlakke cement dekvloer.

De toepassing van cementgebonden dekvloeren kent vele facetten. Voor grote of kleine vloervelden, in dikke en dunne lagen. Na 4 uur is de nieuwe dekvloer beloopbaar en de volgende dag kan er al betegeld worden.

Voor vrijwel elke situatie kan een gietvloer in het werk worden toegepast. De kwaliteit en betrouwbaarheid van Ega-Floor-Tec cementgebonden dekvloer renovaties hebben zich al jaren in de praktijk bewezen.

Informatie over dekvloer renovatie?

Wilt u meer weten over dekvloer renovaties, of wilt u een offerte aanvragen?
Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Leveranciers van Ega-Floor-Tec

Ega-Floor-Tec gebruikt voor alle vloer renovaties van betonvloeren/gietvloeren de gietvloermortels en egalines van zowel Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meest hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa. Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en certificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloerproject. Door jarenlange samenwerking hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Ega-Floor-Tec voor een vloeiend verloop van uw vloerproject!