Van der Valk Eindhoven heeft voor de renovatie van haar bedrijfsvloeren gekozen voor Ega-Floor-Tec. Van der Valk heeft voor Ega-Floor-Tec gekozen vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van cementgebonden renovatievloeren voor diverse toepassingen en ruimtes.

Momenteel hebben wij diverse hotel- en restaurant ketens als opdrachtgever zoals:
McDonald’s
Van der Valk
Hotel de l’Europe Amsterdam
Passenger terminal Amsterdam
Bastion hotel in Apeldoorn

Of het nu gaat om nieuwbouw voor industrie of een renovatie; Ega-Floor-Tec is de specialist op het gebied van cementgebonden renovatievloeren. Voor vrijwel elke situatie kan een gietvloer in het werk worden toegepast. De kwaliteit en betrouwbaarheid van Ega-Floor-Tec cementgebonden dekvloer renovaties hebben zich al jaren in de praktijk bewezen.

Informatie over cementgebonden renovatievloeren?

Wilt u meer weten over cementgebonden renovatievloeren, of wilt u een offerte aanvragen?
Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Leveranciers van Ega-Floor-Tec

Ega-Floor-Tec gebruikt voor alle vloer renovaties van betonvloeren/gietvloeren de gietvloermortels en egalines van zowel Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meest hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa. Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en certificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloerproject. Door jarenlange samenwerking hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Ega-Floor-Tec voor een vloeiend verloop van uw vloerproject!

cementgebonden_renovatievloer_van_der_valk_eindhoven

De nieuwe cementgebonden renovatievloer wordt aangebracht.