Cementdek- of betonvloeren kunnen beschadigen of verouderen. Ega-Floor-Tec heeft De Bijenkorf in Utrecht. weer voorzien van een super vlakke cementgebonden gietvloer. Ega-Floor-Tec is specialist op het gebied van vloerrenovaties voor winkels, bedrijven en garages.

Ega-Floor-Tec heeft een ruime ervaring met het aanbrengen en renoveren van cementgebonden gietvloeren voor diverse winkelbedrijven en supermarkten in Nederland, België en Luxemburg. Snelheid, vakkundigheid en duurzaamheid spelen hierbij een grote rol. Door de korte verwerkingstijd en droogtijd zijn de vloeren meestal al na één dag te betegelen of af te werken. Kortom voor een snelle vloerrenovatie voor uw winkel of supermarkt bent u bij Ega-Floor-Tec aan het juiste adres.

Voor vrijwel elke situatie kan een vloerrenovatie in het werk worden toegepast. De kwaliteit en betrouwbaarheid van Ega-Floor-Tec cementgebonden betonvloer renovaties hebben zich al jaren in de praktijk bewezen.

Informatie over vloerrenovatie van betonvloeren?

Wilt u meer weten over de vloerrenovatie van betonvloeren, of wilt u een offerte aanvragen?
Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Leveranciers van Ega-Floor-Tec

Ega-Floor-Tec gebruikt voor alle vloer renovaties van betonvloeren/gietvloeren de gietvloermortels en egalines van zowel Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meest hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa. Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en certificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloerproject. Door jarenlange samenwerking hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Ega-Floor-Tec voor een vloeiend verloop van uw vloerproject!