Industriële gietvloeren voor productiebedrijven

Zwaar verkeer

Industriële egalisaties worden toegepast op uitgesleten, niet-vlakke en verregende vloeren die aan zwaar verkeer worden blootgesteld. Deze slijtvaste vloeren worden in 2 dagen aangebracht en zijn na 48 uur weer belastbaar door heftrucks.

Uitgelichte projecten

Vloer bedrijfshal van hoge kwaliteit

Ega-Floor-Tec werkt enkel samen met leveranciers die hoogwaardige gietvloermortels en egalines vervaardigen. Onze droge mortels van Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox/Sika en Coba worden geproduceerd in de meest hightech mortelfabrieken van Europa. Deze mortels kunnen op bijna iedere ondergrond worden aangebracht en zijn van gegarandeerde en gecertificeerde kwaliteit. Door de minimale laagdikte van het gietmortel kan de beschikbare ruimte maximaal worden benut. We hebben samen met onze leveranciers al honderden vloerprojecten succesvol afgerond, waaronder parkeergaragevloeren. Samen zorgen we voor complete ondersteuning en een soepel verloop van uw bedrijfsvloerproject.

De voordelen van een gietvloer

De gietvloer is al jarenlang erg populair onder zakelijke afnemers. Eén van de belangrijkste voordelen van een gietvloer is dat deze zeer sterk en slijtvast is. De kwalitatieve gietvloeren van Ega-Floor-Tec kunnen wel tegen een stootje en zullen daarom erg lang meegaan, ook bij intensief gebruik. Verder is een gietvloer zeer vlak en naadloos, waardoor deze optimaal gebruikt kan worden voor logistieke dienstverlening én gemakkelijk te onderhouden is. Een gietvloer is snel geplaatst en kan al na één dag afgewerkt worden. Zo ervaart u minimale bedrijfshinder! Kortom, een gietvloer van Ega-Floor-Tec is de ideale vloeroplossing voor bedrijven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over onze cement gietvloeren of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Download brochure

Vul hieronder je gegevens in om de brochure te bekijken.

Hiermee geef je EGAFLOORTEC toestemming je gegevens voor interne doeleinden te gebruiken