Industriële gietvloeren voor (parkeer)garages

Slijtvaste gietvloer voor (parkeer)garages

Industriële egalisaties voor (parkeer)garages worden toegepast in de renovatie en nieuwbouw. Een garagevloer wordt vaak zwaar belast door voertuigen, gereedschappen en installaties. Onze sneldrogende, naadloze gietvloeren voor garages zijn vloeistofdicht, hebben een hoge slijtvastheid en gaan jarenlang mee. Daarnaast vormen deze vlakke en dunne vloeroplossingen een uitstekende basis voor een coating in elke gewenste kleur. Door de minimale laagdikte van onze slijtvaste gietvloeren voor parkeergarages zullen er geen problemen ontstaan met bestaande aansluitingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer voor uw (parkeer)garage?

Voordelen
  • Door kleurkeuze en belijning elke gewenste uitstraling.
  • Minimale onderbreking parkeerfaciliteit.
  • Door minimale laagdikte geen problemen met bestaande aansluitingen.
Techniek
  • Kwaliteit CT-C30-F7 (basislaag).
  • Af te coaten na circa 24 uur.
  • Laagdikte van 6-30 millimeter.

Uitgelichte projecten

Egalisatie parkeergarage vloeren Hoog Catharijne Utrecht

Onder het Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht heeft Ega-Floor-Tec een nieuwe betonnen gietvloer aangebracht. Door de snelle droogtijd van deze parkeergarage gietvloer kon de vloer de volgende dag al verder afgewerkt worden.

Bekijk dit project

Een garagevloer wordt over het algemeen zwaar belast door o.a. voertuigen en installaties. De eigenschappen van een gietvloer zoals vloeistofdichtheid en veiligheid zijn voor garages en bedrijfsruimtes van groot belang.

Bekijk dit project

Een kwalitatieve gietvloer voor uw parkeergarage

Ega-Floor-Tec werkt enkel met gietvloermortels en egalines van hoge en gecertificeerde kwaliteit. Onze leveranciers zijn Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Samen met onze leverancier zorgen wij voor minimale onderbreking van de parkeerfaciliteit en complete ondersteuning van uw vloerproject. Het resultaat? Een slijtvaste, vlakke gietvloer in uw garage die al na circa 24 uur af te coaten is in iedere gewenste kleur. Kortom, voor een snelle, kwalitatieve vloeroplossing voor uw (parkeer)garage bent u bij Ega-Floor-Tec aan het juiste adres!

Gietvloeren voor garages – Elke gewenste uitstraling mogelijk

Onze kwalitatieve gietvloermortels kunnen op bijna iedere ondergrond aangebracht worden. De cementgebonden gietvloer is al na één dag af te werken met een coating of tegels. U heeft keuze uit vele verschillende kleuren en belijningen, waardoor elke gewenste uitstraling mogelijk is. Verder is het uiteraard belangrijk dat de gietvloer in uw garage praktisch en veilig is. Wij zorgen voor een strakke en naadloze vloer, waardoor deze 100% vochtdicht is. Wanneer gewenst kunnen wij de gietvloer in uw (parkeer)garage uiteraard voorzien van heldere markeringen.

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over industriële egalisatie en cementgebonden gietvloeren voor (parkeer)garages of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Contactformulier