Aan een naadloze gietvloer voor een garagevloer worden vaak hoge eisen gesteld. In het algemeen worden deze vloeren zwaar belast door voertuigen, machines, gereedschappen en installaties. Maar ook vloeistoffen en chemicaliën kunnen de vloer aantasten. Eigenschappen van een sneldrogende naadloze gietvloer zoals vloeistofdichtheid en veiligheid zijn voor (auto)garage of bedrijfsruimtes van groot belang

Ega-Floor-Tec heeft een ruime ervaring met het aanbrengen en renoveren van naadloze gietvloeren voor garages, garagebedrijven en bedrijfsruimtes in Nederland, België en Luxemburg. Snelheid, vakkundigheid en duurzaamheid spelen hierbij een grote rol. Door de korte verwerkingstijd en droogtijd zijn de vloeren meestal al na één dag te betegelen of af te werken. Kortom voor een snelle vloerrenovatie voor uw winkel of supermarkt bent u bij Ega-Floor-Tec aan het juiste adres.

Parkeergarages

In meerdere Q-Park parkeergarages door heel Nederland liggen momenteel gietvloeren die door Ega-Floor-Tec zijn aangebracht. Deze Industriële cementgebonden bedrijfsvloeren kenmerken zich door een hoge slijtvastheid en duurzaamheid en gaan jarenlang mee.

Informatie over naadloze gietvloeren voor garages en garagebedrijven?

Wilt u meer weten over naadloze gietvloeren voor garages en garagebedrijven, of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Referenties

Volvo Beesd
• Serva Amersfoort

Leveranciers van Ega-Floor-Tec

Ega-Floor-Tec gebruikt voor alle vloer renovaties van betonvloeren/gietvloeren de gietvloermortels en egalines van zowel Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meest hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa. Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en certificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloerproject. Door jarenlange samenwerking hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Ega-Floor-Tec voor een vloeiend verloop van uw vloerproject!