Onder het Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht heeft Ega-Floor-Tec een nieuwe betonnen gietvloer aangebracht. De industriële egalisatie van de oude vloer werd uitgevoerd in opdracht van BAM Nederland. Door de snelle droogtijd van de slijtvaste egalisatievloer kon de volgende dag al begonnen worden met verdere afwerking van de cementgebonden gietvloer waardoor de overlast beperkt zo beperkt mogelijk bleef.

Industriële egalisaties voor (parkeer)garages worden toegepast in de renovatie en nieuwbouw. Deze vlakke en dunne vloeroplossingen vormen een uitstekende basis voor een coating in elke gewenste kleur waarmee de vloer voldoet aan alle gestelde eisen. Veiligheid en uitstraling staan hierbij voorop.

Egafloortec heeft ruime ervaring in het egaliseren en duurzaam afwerken van parkeergaragevloeren en parkeerdekken in Nederland als ook in het buitenland.

Voordelen:

  • Door kleurkeuze en belijning elke gewenste uitstraling mogelijk.
  • Minimale onderbreking parkeerfaciliteit.
  • Door minimale laagdikte geen problemen met bestaande aansluitingen.

Techniek:

  • Kwaliteit CT-C35-F10
  • Af te coaten na circa 24 uur.
  • Laagdikte van 6-30 millimeter.

Informatie over egalisatie van parkeergarage vloeren?

Wilt u meer weten over egalisatie van (parkeer)garage vloeren, of wilt u een offerte aanvragen?
Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Leveranciers van Ega-Floor-Tec

Ega-Floor-Tec gebruikt voor alle vloer renovaties van betonvloeren/gietvloeren de gietvloermortels en egalines van zowel Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meest hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa. Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en certificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloerproject. Door jarenlange samenwerking hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Ega-Floor-Tec voor een vloeiend verloop van uw vloerproject!