Cementgebonden gietvloer

Een goede basis begint met een goede vloer. Met een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec bent u zeker van een kwalitatieve, duurzame en betrouwbare vloer. Dit type vloer is toe te passen in vele verschillende situaties, denk bijvoorbeeld aan bedrijfshallen, sporthallen, (parkeer)garages en woningbouw. Een cement gietvloer is dun en vlak en vormt een uitstekende basis voor een coating in iedere gewenste kleur. Door de korte verwerkings- en droogtijd is de vloer meestal al na één dag af te werken!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een cementgebonden gietvloer voor uw bedrijfspand, (parkeer)garage of woning?

Voordelen cement gietvloer

  • Na 24 uur af te werken
  • Vlak en slijtvast
  • Coating in iedere gewenste kleur
  • Minimale laagdikte
Ega-Floor-Tec gietvloeren voor (parkeer)garages en garagebedrijven.

Cementgebonden gietvloer voor (parkeer)garages

Een cement gietvloer is snel te plaatsen en vormt een zeer vlakke vloer voor uw (parkeer)garage. Deze vloeren worden toegepast in zowel renovatie als nieuwbouw.

Lees meer
Ega-Floor-Tec gietvloeren voor bedrijfshallen

Cementgebonden gietvloer voor bedrijfshallen

Met een cement gietvloer realiseert u een super vlakke vloer waardoor deze geschikt is voor optimale logistieke dienstverlening.

Lees meer
Gietvloeren voor winkels en supermarkten

Cementgebonden gietvloer voor winkels

Een cement gietvloer is snel geplaatst en binnen 24 uur af te werken, waardoor u logistiek minimale hinder ervaart voor uw winkel.

Lees meer

Voordelen van een cementgebonden gietvloer als bedrijfsvloer

Een cement gietvloer is de ideale vloer voor bedrijfshallen, winkels, parkeergarages en andere zakelijke toepassingen. Door de korte verwerkings- en droogtijd is de vloer al binnen 24 uur af te werken, waardoor er minimale bedrijfshinder ontstaat. De laagdikte van een cementgebonden gietvloer is slechts 6-30 millimeter. Hierdoor zult u geen problemen ervaren met bestaande aansluitingen en behaalt u maximaal rendement per m2. Dit type vloer is daarnaast zeer vlak, waardoor werkzaamheden als orderpicken op hoogte zeer precies uitgevoerd kunnen worden. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een snelle en kwalitatieve vloeroplossing biedt een cement gietvloer de uitkomst!

Cement gietvloer voor woningbouw

Een cementgebonden gietvloer is eveneens toepasbaar in woning- en utiliteitsbouw. Hier biedt dit type vloer het voordeel dat er geen verzwaring van de constructie nodig is, in verband met het lage gewicht. Daarnaast kan de cement gietvloer in veel gevallen over de bestaande houten of steenachtige ondergrond worden gegoten. Het is dan dus niet nodig om de onderconstructie te slopen. De laagdikte van een cement gietvloer voor woningbouw varieert tussen de 4 en 50 millimeter. U zult daarom geen problemen ervaren met bestaande aansluitingen.

Een super vlakke cementgebonden gietvloer op iedere locatie

Ega-Floor-Tec is gespecialiseerd in het aanbrengen van cementgebonden gietvloeren. We beschikken over een Egalinetruck met eigen stroom- en watervoorziening. Zo kunnen wij op iedere locatie een super vlakke cement gietvloer realiseren. We werken enkel met gietvloermortels van hoge en gecertificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen we voor complete ondersteuning tijdens uw vloerproject. Zo bent u verzekerd van een snelle en vlekkeloze plaatsing van uw kwalitatieve cement gietvloer.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over onze cement gietvloeren of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Contactformulier