Industriële gietvloeren voor bedrijfshallen

Super vlakke vloer voor bedrijfshal

Onze industriële gietvloeren zijn slijtvast en zeer vlak, waardoor uw bedrijfshal vloer geschikt is voor optimale logistieke dienstverlening. De super vlakke gietvloer zorgt ervoor dat orderpicken op hoogte zeer precies uitgevoerd kan worden. Een ander voordeel van onze kwalitatieve gietvloeren voor bedrijven is dat deze al na 48 uur weer volledig belastbaar zijn. De bedrijfshinder is hierdoor minimaal. Door een eventuele afwerking zoals een impregneer of coating is de vloer voor meerdere doeleinden geschikt. U hebt keuze uit verschillende soorten en kleuren afwerkingen, waardoor iedere gewenste uitstraling mogelijk is.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een super vlakke gietvloer voor uw bedrijfshal?

Voordelen gietvloer als vloer bedrijfshal
  • Maximaal rendement per m2.
  • Vloer is breed toepasbaar.
  • Minimale laagdikte waardoor de ruimte maximaal kan worden benut.
Techniek
  • Vlakheidsklasse “super” vlak haalbaar.
  • Geen bouwkundige aanpassingen nodig.
  • Dilataties worden doorgezet.

Uitgelichte projecten

Industriële egalisatie bedrijfsvloer Tchai Ridderkerk

De oude beschadigde bedrijfshal vloer bij Tchai in Ridderkerk werd door ons gerenoveerd en voorzien van een hoogwaardige naadloze gietvloer. De vloer was al na 48 uur weer volledig belastbaar  met heftruck verkeer.

Bekijk dit project
Cementgebonden renovatievloer Van der Valk

Ook Van der Valk in Eindhoven heeft voor de renovatie van haar bedrijfsvloer gekozen voor Ega-Floor-Tec. Er werd hier een nieuwe, slijtvaste cementgebonden renovatievloer aangebracht.

Bekijk dit project

Vloer bedrijfshal van hoge kwaliteit

Ega-Floor-Tec werkt enkel samen met leveranciers die hoogwaardige gietvloermortels en egalines vervaardigen. Onze droge mortels van Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox/Sika en Coba worden geproduceerd in de meest hightech mortelfabrieken van Europa. Deze mortels kunnen op bijna iedere ondergrond worden aangebracht en zijn van gegarandeerde en gecertificeerde kwaliteit. Door de minimale laagdikte van het gietmortel kan de beschikbare ruimte maximaal worden benut. We hebben samen met onze leveranciers al honderden vloerprojecten succesvol afgerond. Samen zorgen we voor complete ondersteuning en een soepel verloop van uw bedrijfsvloerproject.

De voordelen van een gietvloer

De gietvloer is al jarenlang erg populair onder zakelijke afnemers. Eén van de belangrijkste voordelen van een gietvloer is dat deze zeer sterk en slijtvast is. De kwalitatieve gietvloeren van Ega-Floor-Tec kunnen wel tegen een stootje en zullen daarom erg lang meegaan, ook bij intensief gebruik. Verder is een gietvloer zeer vlak en naadloos, waardoor deze optimaal gebruikt kan worden voor logistieke dienstverlening én gemakkelijk te onderhouden is. Een gietvloer is snel geplaatst en kan al na één dag afgewerkt worden. Zo ervaart u minimale bedrijfshinder! Kortom, een gietvloer van Ega-Floor-Tec is de ideale vloeroplossing voor bedrijven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over industriële egalisatie en cementgebonden gietvloeren voor bedrijfshallen of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Contactformulier