Gietvloer als werkplaatsvloer

U bent op zoek naar een kwalitatieve vloer voor uw werkplaats of garagebedrijf. Een werkplaatsvloer moet bestand zijn tegen zware mechanische belasting. En door onder meer lekkende brandstoffen, oliën, vetten en chemicaliën wordt de vloer nog eens extra belast. Een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec vormt de ideale werkplaatsvloer. Dit type vloer is namelijk slijtvast, naadloos en vloeistofdicht. En vanwege de korte verwerkings- en droogtijd is de vloer al na 24 uur af te werken met een coating in iedere gewenste kleur.

Voordelen gietvloer

  • Bestand tegen zware belasting
  • Slijtvast
  • Naadloos en vloeistofdicht
  • Korte verwerkings- en droogtijd

Voordelen van een gietvloer als werkplaatsvloer

Een gietvloer als werkplaatsvloer brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo heeft dit type vloer een minimale laagdikte van 6 tot 30 millimeter, waardoor er geen problemen zullen ontstaan met bestaande aansluitingen. Deze vlakke en dunne vloeroplossing voor de werkplaats is daarnaast volledig naadloos en daarmee 100% vloeistofdicht. Doordat dit type werkplaatsvloer al binnen 24 uur af te werken is, zal er minimale bedrijfshinder plaatsvinden. Een slijtvaste gietvloer is eveneens:

  • Bestand tegen zware mechanische en chemische belasting
  • Na 48 uur weer volledig belastbaar
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Kwalitatief, betrouwbaar en duurzaam

Uitgelichte projecten

Industriële egalisatie bedrijfsvloer Tchai Ridderkerk

Egalisatie werkplaatsvloer Tchai Ridderkerk

Bij Tchai Ridderkerk werd de oude beschadigde vloer voorzien van een hoogwaardige en naadloze vloer. De vloer was al na 48 uur weer volledig belastbaar met heftruck verkeer.

Bekijk dit project
Naadloze gietvloeren garages en garagebedrijven

Naadloze gietvloeren garages en garagebedrijven

In meerdere Q-Park parkeergarages door heel Nederland liggen momenteel gietvloeren die door Ega-Floor-Tec zijn aangebracht. De vloeren kenmerken zich door een hoge slijtvastheid en duurzaamheid.

Bekijk dit project

Een werkplaatsvloer die aansluit op uw wensen

Een ander voordeel van een gietvloer als werkplaatsvloer is dat deze afgewerkt kan worden met een coating in iedere gewenste kleur. Hierdoor stemt u de vloer eenvoudig af op de rest van uw werkplaats. Door de korte verwerkings- en droogtijd kan de gietvloer in veel gevallen al na één dag met de door u gekozen coating afgewerkt worden. Zo ondervindt u minimale bedrijfshinder bij het vervangen van uw werkplaatsvloer. U hebt daarnaast keuze uit verschillende laagdiktes. Twijfelt u welk type gietvloer het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Een super vlakke werkplaatsvloer op iedere locatie

Ega-Floor-Tec is gespecialiseerd in het aanbrengen van gietvloeren. Met onze eigen Egalinetruck inclusief stroom- en watervoorziening kunnen wij op iedere locatie een super vlakke werkplaatsvloer realiseren. Wij maken enkel gebruik van kwalitatieve gietvloermortels en egalisaties. Al jarenlang werken wij succesvol samen met onze leveranciers Saint-Gobain Beamix, Schönox en Coba. De gietvloermortels worden vervaardigd in hightech computergestuurde fabrieken en kunnen op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Zo bent u met een Ega-Floor-Tec gietvloer zeker van een veilige, betrouwbare en duurzame werkplaatsvloer.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over industriële egalisatie en cementgebonden gietvloeren voor werkplaatsvloeren of wilt u een offerte aanvragen? Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Contactformulier