Het renoveren van winkelvloeren/gietvloeren is een aparte discipline. Elke dag dat een winkel gesloten is kost omzet, marge, klanten en brengt dus de continuïteit in gevaar. Een snelle verbouwing is dus geen wens maar noodzaak. Een renovatie vereist optimale afstemming van processen waaronder planning, communicatie, logistiek en snelheid.

Ega-Floor-Tec heeft een ruime ervaring in het aanbrengen van cementgebonden industriële gietvloeren voor diverse toepassingen zoals winkelbedrijven, bedrijfshallen, sporthallen en garages in Nederland, België en Luxemburg. Door de korte verwerkingstijd en droogtijd zijn de vloeren meestal al na één dag af te werken.

Voordelen:

  • Zeer snel af te werken met bijvoorbeeld tegels.
  • Grote oppervlaktes en diverse laagdikte in een arbeidsgang.
  • Logistiek minimale hinder.

Techniek:

  • Losliggend en zwevend toepasbaar vanaf 35 mm.
  • Vloer advies mogelijk icm tegellijmen.
  • Na 4 uur beloopbaar en na 16 uur af te werken met onder andere tegels.

Referentie projecten.

Klik hier voor onze complete referentieprojecten.

Informatie over gietvloeren voor winkels en supermarkten

Wilt u meer weten over gietvloeren voor winkels en supermarkten, of wilt u een offerte aanvragen?
Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Leveranciers van Ega-Floor-Tec

Ega-Floor-Tec gebruikt voor alle vloer renovaties van betonvloeren/gietvloeren de gietvloermortels en egalines van zowel Saint-Gobain Weber BeamixSchönox / Sika en Coba. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meest hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa. Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en certificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloerproject. Door jarenlange samenwerking hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Ega-Floor-Tec voor een vloeiend verloop van uw vloerproject!